Turtle Wax Graphene Acrylic TYRE SHINE Spray Coating – lesk na pneumatiky 680ml

Turtle Wax Graphene Acrylic TYRE SHINE Spray Coating 680ml – lesk na pneumatiky Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaTurtle Wax
Balenie500 ml

10393

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

14,90 €

s DPH
12,42 € bez dph

Dostupnosť: na sklade

Objednajte si tento tovar dnes do 14:00 a v pondelok bude u vás!

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Žiadne produkty na lesk pneumatík nefungujú lepšie ani nevydržia dlhšie ako sprejový lak na lesk pneumatík Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire. Tajomstvo spočíva vo vede. Táto najmodernejšia kombinácia čistého, high-tech grafénu a akrylových polymérov sa spája, aby poskytla vašim pneumatikám neuveriteľne vysoký lesk a hlbokú, uhlovo čiernu farbu, ktorá je odolná, vodoodpudivá a utesnená proti škodlivým chemikáliám a UV lúčmi.

Namiesto toho, aby sa opotreboval za niekoľko týždňov ako väčšina sprejov na pneumatiky, náš náter vám poskytne mesiace a mesiace výkonu pre lesklé čierne pneumatiky, ktoré vyzerajú ako nové dlho potom, čo ostatné produkty vyblednú.

Tento sprejový náter nie je len o vzhľade. Náter Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine Spray, ktorý vytvára trvalú bariéru proti UV žiareniu a chemikáliám, zachováva a chráni gumu v jednom z najdôležitejších bezpečnostných prvkov vášho auta – vašich pneumatikách!

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.