Filtrácia produktov

Výrobca
viac možností... menej možností...
Cena
17 200
Balenie
viac možností... menej možností...
Filter
Aktívne peny

Aktívne peny

Aktívna pena je predmývací penový čistiaci prípravok pre osobné a nákladné automobily.  Je jemne alkalický, vysoko koncentrovaný čistiaci prípravok so špeciálnymi vlastnosťami. Odporúčame pre čistenie osobných a nákladných automobilov, ktorý bez problémov odstraňuje tzv. cestné nečistoty. 

Zobrazujem 1 - 9 z 9 položiek

Aktívna pena je ľahko zmývateľná a nikdy nezanecháva nežiadúci povlak. Naopak dodá vášmu automobilu potrebný lesk. Je možné použiť ich rôznymi spôsobmi, ale vzhľadom na ich vlastnosti odporúčame použiť ich ako penový čistiaci prostriedok. Môžu byt aplikované postrekovacími zariadeniami, vysokotlakovými zariadeniami, penovými systémami a pri ručnom čistení. Výsledok: čistý a lesklý povrch bez použitia mechanickej sily. Pri umývaní osobného automobilu bez použitia mechanickej sily sa používajú dve metódy aplikácie prípravku, a to pomocou postrekovacieho zariadenia alebo efektívnejšou a vyhľadávanejšou metódou pomocou penového aplikačného zariadenia. Vďaka jedinečnosti a prepracovanej technológie aktívnej peny spolupracujeme s mnohými autoumyvárňami osobných a nákladných automobilov, servisov značkových automobilov, neautorizovaných servisov, dopravných a autobusových spoločností. Bezdotykové umývanie je kombináciou umývacej techniky, penovej technológie a špeciálnych čistiacich prípravkov, pomocou ktorých dokážeme automobil znečistený štandardnou cestnou nečistotou umývať bez použitia mechanickej sily.


VÝHODY PENOVÉHO SYSTÉMU

1. Úspora času
2. Úspora energií - použitie vody iba na oplach
3. Bezškodové umývanie
4. Rýchlosť - väčšia frekvencia umývania automobilov


TECHNOLOGICKÝ POSTUP

1. Automobil pri vstupe do umývacieho boxu odstrániť od zbytkov hmyzu na karosérii a sklách. Z diskov kolies odstrániť brzdný prach.
2. Pri extrémnom prehriatí povrchu karosérie vytvoriť nad automobilom pomocou vysokotlakového nástavca ochladzovaciu clonu.
3. Aplikovať penu na suchý povrch od spodnej časti po vrchnú.
4. Nechať pôsobiť približne 3 minúty, vyvarovať sa zaschnutiu.
5. Zmývať od spodnej strany povrchu po vrchnú a pričom je nutné prechádzať celý povrch postupne vysokotlakovým nástavcom.
6. Nakoniec opláchnuť automobil z vrchnej časti a odstrániť nežiadúcu penu.
7. Použiť sušiaci vosk poprípade dosušiť karosériu.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.