Filtrácia produktov

Filter
Nabíjačky batérií

Nabíjačky batérií

Zobrazujem 1 - 9 z 9 položiek

Nové inteligentné nabíjačky batérií od spoločnosti OSRAM

Pri elektrických a hybridných elektrických vozidlách je batéria dôležitejšou a drahšou súčasťou automobilu. Rastú tak aj požiadavky na údržbu batérií vozidiel. Inteligentné nabíjačky ponúkajú inteligentnejšie riešenie nabíjania s prepínateľnými režimami nabíjania naprogramovanými tak, aby poskytovali požadované výstupy, ktoré zodpovedajú typu batérie a udržujú jej optimálny stav. 


Nové inteligentné nabíjačky batérií od spoločnosti OSRAM s 9-stupňovým procesom nabíjania pre olovené, kalciové, EFB a AGM batérie. Navyše tiež 7stupňové nabíjanie lítiovej batérie. Obsahuje digitálny displej, ktorý ešte viac uľahčuje nabíjanie.

Nové OSRAM Štartovacie zariadenia: OSRAM BATTERYstart 200, BATTERYstart 300, BATTERYstart 400BATTERYstart PRO 700

Najistejšie je spoľahnúť sa sám na seba a na štartovací zdroj OSRAM BATTERYstart, ktorý Vás rýchlo vráti na cestu. Vyberte produkt s adekvátnym výkonom pre Vaše vozidlo. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu sa všetky tri štartovacie zdroje ľahko zmestia do priehradky v palubnej doske a sú pripravené na použitie. Majú malé rozmery a nízku hmotnosť (v závislosti od modelu 300 až 700 g), sú vybavené USB konektorom, fungujú ako powerbanka. Nabijú mobilné telefóny, fotoaparáty, tablety atď. BATTERYstart 200, 300 a BATTERYstart 400
sú vybavené LED svetlom, ktoré uľahčuje pripojenie k batérii v noci alebo v tmavých garážach. Integrované ochranné mechanizmy zabraňujú poškodeniu a zaisťujú vašu bezpečnosť (ochrana pred prepólovaním, prehriatím alebo skratom).

BATTERYstart sú štartovacie zdroje pre okamžitý štart, sú vhodné pre benzínové motory 3 l až 8 l alebo 4 l naftové motory. So správnym ariadením môžete naštartovať menšie automobily a motocykle až po SUV a dodávky. BATTERYstart 400 je tiež vybavený zásuvkou 12V, a preto môže napájať aj príslušenstvo s konektorom 12V mimo vozidla, ako sú chladiace boxy alebo ventilátory. BATTERYstart PRO 700 je určený pre profesionálov, do autoservisov, garáží a dielní.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.