Filtrácia produktov

Cena
8 180
Rozhodujúci faktor
viac možností... menej možností...
Použitie na verejných komunikáciách
viac možností... menej možností...
Farebná teplota
viac možností... menej možností...
Svetelný tok
viac možností... menej možností...
Životnosť (TC)
viac možností... menej možností...
Menovité napätie
viac možností... menej možností...
Menovitý výkon
viac možností... menej možností...
Pätica
viac možností... menej možností...
Filter
Osram Night Breaker Laser Next Generation +150%

Osram Night Breaker Laser Next Generation +150%

Zobrazujem 1 - 19 z 19 položiek

Osram Night Breaker Laser gen2 +150% - Jasnejšie ako nikdy pred tým!

Prichádza autožiarovka ktorá posúva hranicu osvetlenia na úplne nový level! Experti z dielne OSRAM vyvinuli unikátny produkt, ktorý ponúka nadštandardné hodnoty v oblasti automobilového osvetlenia. Osram Night Breaker Laser +150% druhej generácie je pokračovaním úspešnej rady ktorá sa stala veľmi populárna po celom svete.  Osram Night Breaker Laser 2 generácie prináša silné svetlo ktoré vás presvedčí svojím výkonom a vašu nočnú jazdu doslova premení na deň. Autožiarovky Osram Night Breaker Laser +150% so svojími excelentnými vlastnostami sa stanú vašim najpríjemnejším spoločníkom na cestách. Silné svetlo ktoré produkjú, vám nedovolí nadobudnúť pocit únavy a vy tak budete môcť zareagovať na každú prekážku včas. Zvýšená intenzita svetla nie je jediná výhoda ktorú ponúka ďalšia generácia Night Breaker Laser +150%. Výrobca vyhovel požiadavkam vodičov a zvýšil hodnotu farby svetla na 3750 Kelvinov čím dosiahol až o 20% belšie svetlo oproti štandardným náprotivkom. Belšie svetlo pôsobí na ľudské oko príjemnjšie a vy sa tak budete cítiť svieži aj v nočných hodinách. Všetky produkty rady Osram Night Breaker Laser +150% sú homologizované a sú schválené na použitie v cestnej premávke. Môžeme povedať že Night Breaker Laser druhej generácie je kráľom na cestách medzi konkurenčnými žiarovkami. Jeho ostré lasérové svetlo vám pomôže uvidieť každú prekážku na cestách (dopravné značenie, chodcov, zver, spadnutý strom..) omnoho skôr a vy tak môžete včas zareagovať na vzniknutú situáciu. Ak sa rozhodnete pre Osram Night Breaker Laser +150%, dostanete najsilnejše legálne svetlo, ktoré vám pomôže bezpečne dojsť do každého cieľa a nočná jazda sa pre vás stane zážitkom! 

Väčší výber pre jasnejšiu cestu!

Doteraz si mohli užívať excelentné vlastnosti rady Osram Night Breaker Laser užívať len vodiči, ktorí mali svoje vozdilá vybavené halogénovými žiarovkami H4 a H7. Množstvo zákazníkov však požadovalo toto unikátne osvetlenie aj v iných typoch halogénových žiaroviek a presne týmto požiadavkam výrobca vyhovel. Nová vylepšená rada Osram Night Breaker Laser +150% rozširuje svoju ponuku pre čo najlepšie osvetlenie pre vaše vozidlo. Rada Osram Night Breaker Laser +150% je k dispozíci nie len v prevedeniach H4 a H7 ako predchádzajúca verzia ale aj doteraz v nedostupných typoch H1, H3, H8, H11, HB3, HB4. Toto kompletné portfólio vám umožní vychutnať si jazdu za každého počasia a na každom povrchu.

Životnosť Osram Night Breaker Laser gen2 +150%

Každého určite zaujíma ako dlho vydrží svietiť žiarovka s najsilenjším legálnym svetelným tokom. Pri novej generácii Osram Night Breaker Laser +150% výrobca udáva 250-500 hodín životnosti podľa vykonaného testu TC, na základe ktorého bolo testovaných sto rovnakých žiaroviek v rovnakých podmienkach a do úvahy sa brala hodnota prvej žiarovky ktorá prestala fungovať. To znamená že hodnota 250 hodín životnosti je spodná hranica, ktorú tieto žiarovky musia dosiahnuť. Vo všeobecnosti však treba brať do úvahy, že životnosť týchto žiaroviek je individuálna pretože ju ovplyvňuje viacero faktorov, ako napríklad nesprávne napätie v aute (hlavne staršie vozidlá), stav vozovky a podobne.. Ak sa však na to pozrieme na základe údajov, ktoré výrobca poskytuje, nová generácia Osram Night Breaker Laser +150% osvetluje vozovku až o 150m ďalej v porovnaní so štandardnými žiarovkami, čím výrazne zvyšuje bezpečnosť pri každej jazde. Osram Night Breaker Laser +150% nie je len najsilnejšia ale aj najbezpečnejšia halogénová autožiarovka všetkých čias! 

Na vzhľade záleží!

Celá rada novej generácie dosahuje farbu svetla v rozmedzí od 3400 K - 3950 K čo znamená že svetlo má studenú bielu farbu a pôsobí veľmi sviežo. Častokrát však máme možnosť vidieť na cestách vozdilá, ktoré sú vybavené viacerými žiarovkami, ktoré majú rozdielnu farbu svetla. Najčastejšie sú to obrysové žiarovky (parkovačky), žiarovky používane v dennom svietení alebo hmlové žiarovky. Pre čo najlepšie farebné zladenie všetkých svetiel tak odporúčame žiarovky rady Osram Night Breaker Laser +150% a do parkovacích svetiel odporúčame unikátne halogénové žiarovky typu W5W Osram Cool Blue Intense ktoré dosahujú farbu svetla 4000 Kelvinov a dokonale tak ladia k stretávacím žiarovkám rady Osram Night Breaker Laser +150% a vytvárajú tak xenónový efekt. Osram Cool Blue Intense W5W môžete nájsť kliknutím na tento odkaz.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.