Palubné kamery do auta

Palubné kamery do auta

Zobrazujem 1 - 4 z 4 položiek

Nové palubné kamery OSRAM: OSRAM ROADsight 20 | OSRAM ROADsight 30 | OSRAM ROADsight 50 OSRAM ROADsight REAR 10 & nová aplikácia OSRAMconnect

V cestnej premávke existujú situácie, kedy sa všetko nejako rýchlo zbehne a dôjde k nehode. Pri spätnom pohľade si môžete pamätať len fragmenty toho, čo sa stalo. Záznam v rozlíšení Full HD môže v prípade potreby pomôcť identifikovať poznávacie značky a ďalšie podrobnosti. Aj keď je vozidlo zaparkované, snímač G-Shock v jednotke zaisťuje, že kamery začnú proces nahrávania. Z palubných kamier si môžete vybrať, majú rôzne doplnky - WiFi, GPS, zadná kamera - a môžete nájsť ideálny typ pre vaše potreby. Palubné kamery vám môžu poskytnúť dobrý pocit, že potenciálne dôležité zábery sú zabezpečené av prípade potreby k dispozícii pre neskoršiu analýzu. Vysoko kontrastné čiernobiele nočné snímky z kamery ROADsight 50 Dash Camera vám zaistia, že aj pri kolíziách v tme nahráte každý detail.

Dizajn palubných kamier OSRAM ROADsight je veľmi diskrétny v tmavo šedých tónoch. Vďaka malým vonkajším rozmerom nenápadne zapadnú do interiéru vozidla a zvonku sú takmer neviditeľné. Palubné kamery umiestnené za spätným zrkadlom sú teraz ťažko viditeľné a vy sa môžete plne sústrediť na prevádzku. Jednoduchá inštalácia. Každá kamera ROADsight Dash Camera je dodávaná s nástrojmi pre inštaláciu káblov za obloženie interiéru vozidla. To umožňuje, aby bol napájací kábel vo vozidle inštalovaný takmer neviditeľne. Vďaka zásuvke USB je tiež možné napájať mobilné zariadenie. Akonáhle je držiak pripevnený k čelnému sklu, je možné naň magneticky kameru pripevniť do požadovanej polohy. Prístup cez aplikáciu. Aplikácia OSRAMconnect, ktorú je možné stiahnuť z Apple App Store alebo Google PlayStore, vás pripojí k vášmu autu. Vo veľmi krátkom čase môžete preniesť zábery z kamery ROADsight 30 alebo ROADsight 50 Dash Camera (vrátane ROADsight REAR 10, ak je tiež inštalovaná) do smartphonu a uložiť si ich. Je potrebné dodržiavať individuálne zvláštne požiadavky a legislatívu krajín, najmä pokiaľ ide o dobu trvania záznamov / používanie a prenos dát aj umiestnenie kamier.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.