Čistiaca a dezinfekčná chémia

Čistiaca a dezinfekčná chémia

Zobrazujem 1 - 4 z 4 položiek

Dezinfekčné prostriedky zaisťujú hygienicky čistú domácnosť alebo výrobu, preto by nemali chýbať v žiadnej oblasti života. Zaraďujeme sem dezinfekčné a čistiace prostriedky, dezinfekciu na podlahy a dezinfekciu na ruky. Ich spoločnou úlohou je dôkladné čistenie a odstraňovanie baktérií, plesní a vírusov. Dezinfekčné prostriedky FORCHEM majú antimikrobiálne (baktericídne, tuberkulocidálne, virucidné, fungicídne, sporocidné) účinky. Najbežnejším spôsobom použitia dezinfekčných prostriedkov FORCHEM je aplikácia pomocou ručného rozprašovača na kontaminované povrchy, priame ponorenie, nanesenie nasiaknutou utierkou, prípadne použiť ako náplň do ultrazvukového zvlhčovača vzduchu, v ktorej je účinná látka rýchlo distribuovaná v celom objeme miestnosti. Účinnou látkou je aktívny chlór prevažne vo forme kyseliny chlórnej (HOCl) a malým množstvom iónov chlórnanu, oxidom chloričitým, ozónom, peroxidom vodíka a singletovým kyslíkom.

Dezinfekčné prostriedky FORCHEM sú biologicky odbúrateľné a ekologicky bezpečné. Majú neutrálne pH (ochrana pred koróziou materálov), účinné proti baktériám, vírusom, plesniam a ďalším patogénom. Dezinfekcia bytových a nebytových priestorov, hál, skladov. Eliminujú pachy. Dezinfekčné prostriedky FORCHEM pri danej koncentrácii nie sú klasifikované ako nebezpečné pre ľudský organizmus ani pre zvieratá   Súčasťou starostlivosti o naše zdravie je umývanie rúk. Predchádzame tým žltačke a ďalším chorobám. Dezinfekčné tekuté mydlo FORCHEM na ruky je skvelým prostriedkom na dezinfekciu rúk. Dezinfekčné tekuté mydlo na ruky dôkladne čistí ruky a neutralizuje zápach. Dezinfekčné mydlo zatočí s vírusmi, baktériami a plesňami. Jednoducho antibakteriálne mydlo naneste na ruky, rozotrite a dôkladne umyte minimálne po dobu 30 sekúnd. FORCHEM dezinfekčné tekuté mydlo na ruky je vhodné na všetky typy pokožky, ide teda o nenahraditeľný doplnok pre každého. Mydlo je vhodné na použitie pri práci, na cestách a všade tam, kde nie je k dispozícii možnosť hygienicky si ošetriť ruky.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.