Autopríslušenstvo

Autopríslušenstvo

V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty.

Nové palubné kamery OSRAM: OSRAM ROADsight 20 | OSRAM ROADsight 30 | OSRAM ROADsight 50 OSRAM ROADsight REAR 10 & nová aplikácia OSRAMconnect

V cestnej premávke existujú situácie, kedy sa všetko nejako rýchlo zbehne a dôjde k nehode. Pri spätnom pohľade si môžete pamätať len fragmenty toho, čo sa stalo. Záznam v rozlíšení Full HD môže v prípade potreby pomôcť identifikovať poznávacie značky a ďalšie podrobnosti. Aj keď je vozidlo zaparkované, snímač G-Shock v jednotke zaisťuje, že kamery začnú proces nahrávania. Z palubných kamier si môžete vybrať, majú rôzne doplnky - WiFi, GPS, zadná kamera - a môžete nájsť ideálny typ pre vaše potreby. Palubné kamery vám môžu poskytnúť dobrý pocit, že potenciálne dôležité zábery sú zabezpečené av prípade potreby k dispozícii pre neskoršiu analýzu. Vysoko kontrastné čiernobiele nočné snímky z kamery ROADsight 50 Dash Camera vám zaistia, že aj pri kolíziách v tme nahráte každý detail.

Dizajn palubných kamier OSRAM ROADsight je veľmi diskrétny v tmavo šedých tónoch. Vďaka malým vonkajším rozmerom nenápadne zapadnú do interiéru vozidla a zvonku sú takmer neviditeľné. Palubné kamery umiestnené za spätným zrkadlom sú teraz ťažko viditeľné a vy sa môžete plne sústrediť na prevádzku. Jednoduchá inštalácia. Každá kamera ROADsight Dash Camera je dodávaná s nástrojmi pre inštaláciu káblov za obloženie interiéru vozidla. To umožňuje, aby bol napájací kábel vo vozidle inštalovaný takmer neviditeľne. Vďaka zásuvke USB je tiež možné napájať mobilné zariadenie. Akonáhle je držiak pripevnený k čelnému sklu, je možné naň magneticky kameru pripevniť do požadovanej polohy. Prístup cez aplikáciu. Aplikácia OSRAMconnect, ktorú je možné stiahnuť z Apple App Store alebo Google PlayStore, vás pripojí k vášmu autu. Vo veľmi krátkom čase môžete preniesť zábery z kamery ROADsight 30 alebo ROADsight 50 Dash Camera (vrátane ROADsight REAR 10, ak je tiež inštalovaná) do smartphonu a uložiť si ich. Je potrebné dodržiavať individuálne zvláštne požiadavky a legislatívu krajín, najmä pokiaľ ide o dobu trvania záznamov / používanie a prenos dát aj umiestnenie kamier.

Nové inteligentné nabíjačky batérií od spoločnosti OSRAM

Pri elektrických a hybridných elektrických vozidlách je batéria dôležitejšou a drahšou súčasťou automobilu. Rastú tak aj požiadavky na údržbu batérií vozidiel. Inteligentné nabíjačky ponúkajú inteligentnejšie riešenie nabíjania s prepínateľnými režimami nabíjania naprogramovanými tak, aby poskytovali požadované výstupy, ktoré zodpovedajú typu batérie a udržujú jej optimálny stav. 


Nové inteligentné nabíjačky batérií od spoločnosti OSRAM s 9-stupňovým procesom nabíjania pre olovené, kalciové, EFB a AGM batérie. Navyše tiež 7stupňové nabíjanie lítiovej batérie. Obsahuje digitálny displej, ktorý ešte viac uľahčuje nabíjanie.

Nové OSRAM Štartovacie zariadenia: OSRAM BATTERYstart 200, BATTERYstart 300, BATTERYstart 400BATTERYstart PRO 700

Najistejšie je spoľahnúť sa sám na seba a na štartovací zdroj OSRAM BATTERYstart, ktorý Vás rýchlo vráti na cestu. Vyberte produkt s adekvátnym výkonom pre Vaše vozidlo. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu sa všetky tri štartovacie zdroje ľahko zmestia do priehradky v palubnej doske a sú pripravené na použitie. Majú malé rozmery a nízku hmotnosť (v závislosti od modelu 300 až 700 g), sú vybavené USB konektorom, fungujú ako powerbanka. Nabijú mobilné telefóny, fotoaparáty, tablety atď. BATTERYstart 200, 300 a BATTERYstart 400
sú vybavené LED svetlom, ktoré uľahčuje pripojenie k batérii v noci alebo v tmavých garážach. Integrované ochranné mechanizmy zabraňujú poškodeniu a zaisťujú vašu bezpečnosť (ochrana pred prepólovaním, prehriatím alebo skratom).

BATTERYstart sú štartovacie zdroje pre okamžitý štart, sú vhodné pre benzínové motory 3 l až 8 l alebo 4 l naftové motory. So správnym ariadením môžete naštartovať menšie automobily a motocykle až po SUV a dodávky. BATTERYstart 400 je tiež vybavený zásuvkou 12V, a preto môže napájať aj príslušenstvo s konektorom 12V mimo vozidla, ako sú chladiace boxy alebo ventilátory. BATTERYstart PRO 700 je určený pre profesionálov, do autoservisov, garáží a dielní.

Pravidelná kontrola tlaku v pneumatikách vám pomáha k bezpečnej jazde. Optimálny tlak v pneumatikách navyše zabraňuje zvýšeniu opotrebovania, a preto vám môže poskytnúť dlhšie cykly výmeny pneumatík. To šetrí peniaze a pomáha životnému prostrediu. Správny tlak v pneumatikách tiež znižuje spotrebu paliva a tým aj emisie oxidu uhličitého. S novými kompresormi OSRAM môžete teraz jednoducho a rýchlo skontrolovať tlak v pneumatikách a prípadne ho upraviť.

Kompresory OSRAM TYREinflate 200, OSRAM TYREinflate 450 a OSRAM TYREinflate 1000

Kompresory OSRAM sú flexibilné, ľahko použiteľné a všestranné. Či už ste doma v garáži, na parkovisku, na ulici, na dovolenke alebo na služobnej ceste: kompresory sú užitočné, ľahké a vďaka svojim kompaktným rozmerom ľahko skladovateľné. Sú napájané z 12V zásuvky vo vozidle. Majú integrovaný napájací kábel s navíjacím mechanizmom a flexibilný vzduchovú hadicu. Doba nafukovania pneumatík je veľmi krátka, tlak sa zobrazuje v troch rôznych jednotkách tlaku bar, kPA a PSI. Súčasťou je priehradka na viečka ventilov pneumatiky, veľké tlačidlo na zapnutie / vypnutie. S kompresormi sa veľmi ľahko manipuluje bez potreby ďalších nástrojov.

Kompresory OSRAM nie sú určené výhradne pre pneumatiky vašich automobilov, s priloženou sadou adaptéra môžete nafúknuť pneumatiky svojho motocykla, bicykla, kočíka, nafukovacie člny, lopty, matrace, hračky do vody atď.

Dobíjacie káble OSRAM pre elektromobily

Nabíjacie káble OSRAM sú navrhnuté pre širokú škálu rôznych vozidiel, od plne elektrických až po plug-in hybridy. S ponukou celkom piatich nových káblov si teraz môžete vybrať ten správny pre svoje vozidlo a nabíjať ho na väčšine nabíjacích staníc, či už na cestách, v práci, na nákupoch a samozrejme doma pomocou nástennej nabíjacej stanice.

Všetky dobíjacie káble OSRAM sú dlhé 5 metrov, sú vybavené ergonomickou rukoväťou, ľahko sa s nimi manipuluje. Sú vyrobené v najvyššej kvalite, chránené proti vniknutiu prachu alebo vody, s certifikáciou IP65. Sú odolné aj proti nárazu (IK10), testované a certifikované TÜV. Spĺňajú všetky európske normy a prešli predpísanými postupmi posudzovania zhody. Každý kábel má životnosť až 20 000 hodín, 2-ročnú záruku OSRAM* a na extra ochranu je dodávaný s vlastným odolným, robustným a kompaktným úložným puzdrom. Užívateľské pokyny sú pohodlne pripevnené na zadnej strane úložného puzdra a sú tak rýchlo po ruke.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.