Meguiar's sada na leštenie a voskovanie auta (3-step system)

Meguiar's sada na leštenie a voskovanie auta (3-step system) Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaMeguiar's

AM905

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

82,90 €

s DPH
69,08 € bez dph

Dostupnosť: nie je na sklade, na objednávku do 2-3 dní

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Špeciálny 3-krokový systém Meguiar 's Deep Crystal Vám poskytne všetko pre to, aby ste zo svojho, ​​zašlého vozidla urobili pravý show car! Táto sada obsahuje;

Meguiar 's Deep Crystal Paint Cleaner - Step 1, 473 ml

neabrazívny čistič laku, ktorý vykoná tú najlepšiu prácu a pritom neobťažuje nepríjemným zápachom, bezpečne odstraňuje cestné nečistoty, kontamináciu laku, ľahkú oxidácii, bežné ľahšie škrabance. Čistič pripravuje všetky typy lakovaných povrchov pre následné leštenie a voskovanie.

Meguiar 's Deep Crystal Polish - Step 2, 473 ml

jemná leštenka vhodná pre všetky druhy lakov vďaka zmesi leštiacich olejov. Dodáva laku oslnivý, hlboký "mokrý" vzhľad a žiarivý lesk, po jeho použití zavoskujte povrch kvalitným voskom Meguiar 's, aby ste si perfektný vzhľad udržali na dlhú dobu.

Meguiar 's Deep Crystal Carnauba Wax - Step 3, 473 ml

špeciálne designovaný vosk, ktorý vytvára silnú, dlhotrvajúcu ochranu, ktorá vo Vašom laku uzamkne hĺbku a lesk, najvyššia kvalita prírodnej karnauby obsiahnutá v tomto tekutom vosku napomáha skvelým vlastnostiam tohto úžasného vosku, vyskúšajte tento tekutý vosk vyrobený na prírodnej báze.

Meguiar 's Soft Foam Applicator Pad, 3 ks

veľmi praktický penový aplikátor pre aplikáciu lešteniek a nanesenie vosku, aplikátor skvele padne do ruky a aplikácia produktu je tak záležitosťou niekoľkých málo minút! Výhoda penového aplikátora spočíva v tom, že neabsorbuje nanášaný produkt do seba a Vy tak prípravkom zbytočne neplytváte, po použití môžete penový aplikátor vyprať v práčke a opakovane použiť.

Meguiar 's Supreme Shine Microfiber Towel, 1 ks

utierka z kvalitného mikrovlákna Vám zaistí bezpečné a šetrné zotretie leštenky či vosku a dosiahnutie maximálnej kondície laku utierka je vhodná pre interiér aj exteriér vozidla, bezpečná je pre všetky kovové, plastové, látkové, kožené aj sklenené povrchy, lakované aj nelakované, špeciálne obšitie zabraňuje možnému poškriabaniu laku pri rozlešťování produktov, utierku je možné prať v pračke po každom použití. Vysoká kvalita mikrovlákna zabezpečí, že ani po opakovanom praní nestráca utierka svoju bohatosť a fantastické vlastnosti.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.