Osram TYREinflate OTI 450 digitálny kompresor 12V DC Auto-Stop

Osram OTI 450 digitálny kompresor do auta 12V DC Auto-Stop Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaOsram
Menovité napätie12 V
Menovitý výkon11,1 V
Záruka2 roky
Dĺžka197 mm
Šírka88 mm
Výška180 mm
Doba nafúknutia 3.5 min
Veľkosť displeja50 mm
Dĺžka napájacieho kábla3.0 m
Meracie jednotkyPSI, kPa, bar
Dĺžka vzduchovej hadice50 cm
Max. tlak5.5 bar
Pojistka10 A
Hladina hluku (dB) 90 dB

OTI450

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

54,90 €

s DPH
45,75 € bez dph

Dostupnosť: na sklade

Objednajte si tento tovar dnes do 14:00 a zajtra bude u vás!

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


OSRAM TyreInflate 450 dokáže nafúknuť pneumatiku za 3,5 minúty**. Dodáva sa s funkciou automatického zastavenia, aby bolo možné presne získať požadovaný tlak. Zahŕňa podsvietený digitálny displej a biele LED svetlo pre optimálne osvetlenie v tme. Plochý dizajn kompresora TyreInflate 450 zaisťuje stabilitu počas používania. Navíjací napájací kábel uľahčuje zbalenie kompresora. Dodáva sa s trojdielnou adaptérovou sadou pre plášte bicyklov, loptičky, nafukovacie člny.

Pravidelná kontrola tlaku v pneumatikách vám pomáha k bezpečnej jazde. Optimálny tlak v pneumatikách navyše zabraňuje zvýšeniu opotrebovania, a preto vám môže poskytnúť dlhšie cykly výmeny pneumatík. To šetrí peniaze a pomáha životnému prostrediu. Správny tlak v pneumatikách tiež znižuje spotrebu paliva a tým aj emisie oxidu uhličitého. S novými kompresormi OSRAM môžete teraz jednoducho a rýchlo skontrolovať tlak v pneumatikách a prípadne ho upraviť.

Kompresory OSRAM sú flexibilné, ľahko použiteľné a všestranné. Či už ste doma v garáži, na parkovisku, na ulici, na dovolenke alebo na služobnej ceste: kompresory sú užitočné, ľahké a vďaka svojim kompaktným rozmerom ľahko skladovateľné. Sú napájané z 12V zásuvky vo vozidle. Majú integrovaný napájací kábel s navíjacím mechanizmom a flexibilný vzduchovú hadicu. Doba nafukovania pneumatík je veľmi krátka, tlak sa zobrazuje v troch rôznych jednotkách tlaku bar, kPA a PSI. Súčasťou je priehradka na viečka ventilov pneumatiky, veľké tlačidlo na zapnutie / vypnutie. S kompresormi sa veľmi ľahko manipuluje bez potreby ďalších nástrojov.

Kompresory OSRAM nie sú určené výhradne pre pneumatiky vašich automobilov, s priloženou sadou adaptéra môžete nafúknuť pneumatiky svojho motocykla, bicykla, kočíka, nafukovacie člny, lopty, matrace, hračky do vody atď.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.