WD-40 25L

WD-40 25L Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaWD-40
Balenie25L

440258

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

179,90 €

s DPH
149,92 € bez dph

Dostupnosť: nie je na sklade, na objednávku do 3-4 dní

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


WD-40 je najznámejšie a najpredávanejšie technické mazivo na svete. Predáva sa vo viac ako 120 krajinách sveta. Je vyhľadávané hlavne kvôli širokej škále použitia, vynikajúcej kvalite a výhodnej cene. - odstraňuje vŕzganie- čistí a chráni- odstraňuje vlhkosť- uvoľňuje hrdzavé spoje- uvoľňuje zaseknuté mechanizmy

- Maže jeho mazacie zložky sa rozložia a tým sa udržia na všetkých pohybujúcich sa častiach ošetrovaného mechanizmu.

- Chráni proti korózií pokryje povrch, aj jeho mikroskopické nerovnosti antikoróznym povlakom, ktorý ho chráni pred vlhkom a inými koróznymi vplyvmi. Antikorózna vrstva je taká tenká, že nie je potrebné jej následne odstránenie.

- Čistí - dostane sa pod špinu, sadze, mastnotu a rozpúšťa zapečené mazivá. Vyčistí ošetrovaný materiál a perfektne odstráni taktiež samolepky. WD – 40 neobsahuje silikóny, a teda neviaže ďalšie nečistoty.

- Povoľuje - uvoľňuje zhrdzavené, ztuhnuté, alebo zapečené spoje a zablokované pohyblivé časti mechanizmov.

- Vytesňuje vodu - Vytvára vode odolnú dielektrickú bariéru. WD – 40 nevodí elektrický prúd, a preto zabráni možným skratom vyvolaným vlhkosťou.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.