Philips H4 WhiteVision Ultra +60% 2ks/balenie + 2ks W5W

Philips H4 WhiteVision Ultra +60% 2ks/balenie + 2ks W5W Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaPhilips
Použitie na verejných komunikáciáchÁno (ECE certifikát)
Farebná teplota4200 K
Rozhodujúci faktorstudené a jasnejšie svetlo
Menovité napätie12 V
Menovitý výkon60 W
PäticaH4 (P43t)
Svetelný tok1560/960 lm
Rozmer dĺžky82 mm
Životnosť (TC)540 hodín
Rozmer priemeru13 mm
EAN8727900354904

12342WVUSM

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

23,90 €

s DPH
19,92 € bez dph

Dostupnosť: na sklade

Objednajte si tento tovar dnes do 14:00 a v pondelok bude u vás!

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Pozičné žiarovky zadarmo pri každom nákupe: Každé duo-balenie žiaroviek WhiteVision Ultra je dodávané so sadou pozičných svetiel Philips WhiteVision Ultra W5W zadarmo, takže môžete ešte viac vylepšiť štýl vášho vozidla a osvetlenie! Vďaka úspechu série WhiteVision ponúka nová technológia Philips WhiteVision Ultra ešte silnejšie svetlo, pričom stále zostáva legálna.

Prečo nakupovať Philips WhiteVision Ultra H4?

Vďaka technológii WhiteVision Ultra dosiahla spoločnosť Philips svoju dnešnú najštýlovejšiu žiarovku na cestách. Model WhiteVision Ultra sa môže pochváliť vysokou farebnou teplotou 4200 K, čo umožňuje výrazný svetelný projekčný prejav štýlovej bielej farby. Rovnako ako očividné štýlové výhody modelu WhiteVision Ultra, tento rad poskytuje taktiež pôsobivé až o 60% vyššie mimoriadne svetlo na ceste, čo vám umožní, aby vaša jazda profitovala z väčšej výkonosti a väčšieho štýlu. Silné a štýlové svetlo žiaroviek Philips WhiteVision Ultra je neuveriteľné, pokiaľ ide o verejné použitie: presvedčivý dizajn spoločnosti Philips a dodržiavanie noriem ECE znamená, že tieto štýlové žiarovky môžu byť použité na všetkých verejných cestách a diaľniciach. To všetko znamená, že si môžete vychutnať silnejšie a svetlejšie svetlo zo svetlometov vášho vozidla v každodennej premávke.

12972WVUSM-MI1-global-001.jpg

Vyrobený špičkovými inžiniermi spoločnosti Philips, WhiteVision Ultra zaručuje dokonalé umiestnenie svetla, čo vám umožní vidieť čo najviac na cestu pred vami, a tým pohodlnejšie a bezpečnejšie jazdiť s lepšou viditeľnosťou nadchádzajúcich prekážok. Nahradte svoje halogénové žiarovky žiarovkami Philips WhiteVision Ultra už dnes a skúste štýlové a vylepšené videnie v jednej rozsiahlej žiarovke.

- Teplota farby 4200 K
- 60% viac svetla na ceste ako štandard
- Štýlová ostrá farba bieleho svetla
- Presné umiestnenie lúča
- Schválené na cestnú premávku - certifikácia ECE

O spoločnosti Philips

Už viac ako storočie spoločnosť Philips doslova urobila svet svetlejším miestom. Vďaka stále sa rozvíjajúcej technológii a dodržiavaniu najprísnejších výrobných noriem nie je ťažké pochopiť, prečo je každý z troch automobilov na celom svete vybavený žiarovkami Philips. Nákup od spoločnosti Philips ponúka nielen najlepšiu technológiu vo svojej triede, ale aj duševnú pohodu.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.