DYNAMAX V-DXG2-TEKUTY STIERAC 500ML

V-DXG2-TEKUTY STIERAC 500ML Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaDynamax
Balenie500 ml

501522

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

9,66 €

s DPH
8,05 € bez dph

Dostupnosť: na sklade

Objednajte si tento tovar dnes do 14:00 a zajtra bude u vás!

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Zlepšuje viditeľnosť v mokrom počasí, počas hmly a pri snežení! DYNAMAX Rain off funguje na báze technológie zlučovania sa dažďových kvapiek pre zvýšenie viditeľnosti počas jazdy bez použitia stieračov. Odpudzuje dážď tým, že spôsobí zlúčenie sa k vapiek. Znižuje priľnavosť nečistôt a hmyzu, napomáha k vyhľadeniu mikroskopických škrabancov na skle a znižuje odrazy svetla na týchto miestach.Tento antistatický prostriedok tiež znižuje tvorbu námrazy a zabraňuje jej opätovnému vzniku.

Použitie: Rýchle a jednoduché použitie - stačí nastriekať a vyleštiť. Nastriekajte priamo na očistený a suchý povrch skla vozidla a utrite suchou utierkou zo 100% bavlny alebo mikrovlákna. Taktiež nepolykarbonátové svetlomety môžu byť ošetrené. Renovuje vz hľad vonkajších plastových častí ako sú nárazníky alebo iné. Nepoužívajte na lakované diely. Znižuje funkčnosť výrobkov na báze etanolu.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.