Meguiar's Car Wash Plus+ - špeciálny autošampón 709 ml

Meguiar's Car Wash Plus+ - špeciálny autošampón 709 ml Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaMeguiar's

AM1365

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

17,90 €

s DPH
14,92 € bez dph

Dostupnosť: nie je na sklade, na objednávku do 2-3 dní

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Spoločnosť Meguiars je od svojho vzniku lídrom na trhu s autokozmetikou a mnohé dnes bežne používané výrobky priniesla na trh práve ona. A v duchu týchto inovácií predstavujeme produkt, ktorý nemá na súčasnom trhu s autokozmetikou obdobu! Meguiars Wash Plus + je špeciálnym, vysoko koncentrovaným šampónom, ktorý nielenže z povrchu karosérie odstraňuje bežné nečistoty, jeho jedinečné zloženie dokáže veľmi efektívne odstraňovať aj suchú, trusovú, hmyzovú alebo asfaltovú dýzu.

Leštiace prímesi navyše zvládajú odstraňovanie malých defektov laku, ako je napríklad prenos farby pri ľahkom šuchnutí iného vozidla pri parkovaní, alebo opotrebenie pri ľahkom mechanickom kontakte s ďalšími predmetmi, a zároveň posilní jeho lesk. Jediným krokom tak zbavíte svoje auto od silných nečistôt a podporíte jeho lesk! Z jediného balenia umyjete pri správnom použití okolo 20 bežných osobných aut!

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.