Autožiarovky

Autožiarovky


Ak neviete, ktorá z autožiaroviek je vo vašom aute, použite náš vyhľadávač kliknutím sem!

Viete, prečo je výber autožiarovky nesmierne dôležitý? Tento malý, ale za to poriadne významný, komponent je totiž kľúčom k bezpečnej jazde. Práve svetlo umožňuje vidieť a byť videným. My si túto skutočnosť uvedomujeme a preto vám ponúkame len tie najkvalitnejšie autožiarovkyod najlepších svetových výrobcov.

A vyberie si naozaj každý!

Potrebujete špičkovú kvalitu a dlhú životnosť, nie lacné náhrady. Práve preto predávame iba autožiarovky od prémiových výrobcov:

  • OSRAM
  • PHILIPS
  • NEOLUX
  • NARVA
  • Autolamp

Či už máte halogénové, xenónové alebo LED osvetlenie, skôr či neskôr zhasne a vy ho budete potrebovať vymeniť. V našom portfóliu máme výhradne žiarovky prvotriednej kvality v každej z týchto produktových kategórií.

Čo je pre nás prvoradé? Kvalita a zákaznícka spokojnosť. Nájdete u nás celé spektrum homologizovaných aj off-roadových autožiaroviek, ktoré sú vhodné do rôznych typov automobilov, ale aj motocyklov. Či už hľadáte diaľkové alebo stretávacie svetlá, prípadne osvetlenie do interiéru, prídete si na svoje.

Z hľadiska parametrov máme pokryté všetko dôležité. Kúpite u nás celú škálu rôznych žiarovkových pätíc, príkonov, svetelných tokovnapätí, so životnosťou pohybujúcou sa radovo v stovkách hodín!

Máte ešte ďalšie otázky? Neváhajte nás kontaktovať! Náš špecializovaný tím odborníkov ochotne pomôže pri výbere, ale aj pri montáži a servise našich výrobkov.

Na naše autožiarovky sa vzťahuje trojročná záruka, počas ktorej garantujeme ich bezchybnú funkčnosť. V opačnom prípade vám výrobok vymeníme za úplne nový.

Posvieťte si na cesty s našimi žiarovkami a bezpečne dorazíte do cieľa.

Prajeme veľa šťastných kilometrov!

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.