Osram denné svietenie LED DRL 301 LEDriving PX-5 DRL KIT M3, 3-ročná záruka domov

Osram denné svietenie LEDriving PX-5 DRL KIT M3 Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaOsram
Použitie na verejných komunikáciáchÁno (ECE certifikát)
Farebná teplota5200 K
Menovité napätie12 V
Menovitý výkon12,5 W
PäticaLED zdroj
Rozmer dĺžky160 mm
Záruka3 roky
EAN4052899170766
počet LED diod5
OchranaIP 67

LEDDRL301

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

84,90 €

s DPH
70,75 € bez dph

Produkt už nie je na sklade

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


O niečo viac, o niečo lepšia ako Osram DRL 401 (px-4)

DRL 301 je rozmermi rovnaké ako oblúbený typ DRL 401. Základný rozdiel je že DRL 301 obsahuje 5 ks LEDiek, oproti DRL 401, ktorá obsahuje 4 ks LEDiek.

Zapojenie je jednoduché: musíte nájsť jeden plusový bod zapalovania, napríklad ventilátor klimatizácie alebo vysúvanie okien a s oranžovým označením ho naň treba pripojiť. Tento typ zapojenia, funguje len pre zariadenia dodávané nami. Pri inom type to tak neodporučujeme zapájať.

Zapojenie denných svetiel Osram LEDDRL301 PX-5

Služba "odborný servis"

Pri zakúpení produktov u nás vám ponúkame službu  "odobrný servis"  ktorá vám zabezpečí odbornú montáž a inštaláciu denného svietenia a hmlových svetiel! V prípade, že si nebudete istý alebo budete mať obavy ohľadom montáže denného a hmlového svietenia na vaše vozidlo, neváhajte nás kontaktovať a my vám odporučíme odborného, kvalifikovaného pracovníka auto-elektro servisu, ktorý má s montážou a inštaláciou bohaté skúsenosti.

* Momentálne máme pokrytie služby  "odborný servis"  u našich partnerov na západnom a na strednom Slovensku.

 Formotor.sk najvačši internetový predajca Osramu vám poskytuje na DRL 301 príkladnú záruku: 3 roky plnej záruky, kompletne na celé zariadenie. Ak produkt zlyhá v období do 3 rokov od dátumu zakúpenia, vymeníme vám ho zadarmo za nový produkt, na ktorý budete mať znova trojročnú záruku. 

 

Čo pre nás znamená záručný servis?

Pre nás je spokojnosť zákazníka to najdôležitejšie, preto predávame len perfetnú kvalitu a spoľahlivé výrobky. Ale aj kvalitný produkt tiež môže prestať správne fungovať v priebehu záručnej doby. Ak ste kúpili produkt, na ktorom je uvedené " s možnosťou záručného serivsu" a zakúpený výrobok je chybný, formotor.sk.sk vám bez otázok nahradí chybný produkt novým. Záručný servis teda znamená, že nebudete musieť ani len odísť z domu alebo posielať chybný produkt.

Ako u nás funguje záručný servis rovno ku vám domov?

V prípade, ak je výrobok chybný, prosím kontaktujte nás mailom formou správy na obchod@formotor.sk alebo telefonicky +421 917 540 838. Náš zástupca vás bude kontaktovať telefonicky (pre ľepšiu komunikáciu) a dohodne sa na stretnutí. Do 48 hodín kuriér vyzdvihne v dohodnutom termíne chybný výrobok (výrobky) a hneď na mieste vám ho nahradí novým produktom zadarmo. (Chybný výrobok posielame k výrobcovi, takže vás ho poprosíme vrátiť). Takže vy môžete čo najskôr pohodlne namontovať nový výrobok.

Zaručujeme vám, že nebudete potrestaní

Častokrát koluje v mysli verejnosti omyl o používaní LED denných stretávacích svetlách, čo nie je až tak úplne nepodstatné, pretože na trhu je k dispozícií veľa nelegálnych produktov. Osram distribuje pre Autoziarovka.sk sady denného svietenia vo všetkých prípadoch v súlade so všetkými príslušnými právnymi predpismi. Ako dôkaz vám ponúkame jedinečnú záruku: Ak budete kvôli inštalačnej sade denného svietenia, ktoré ste zakúpili u nás potrestaný, pokutu zaplatíme za vás! V prípade, že by sa vyskytol akýkoľvek iný problém spôsobený setom denného svietenia v rozpore s právnymi predpismi, potom nás prosím kontaktujte, aby naši právnici mohli zvládnuť záležitosť. Denné prevádzkové svietidlá môžu byť doplnené i na tie vozidlá, ktoré nimi neboli pôvodne vybavené. Vybavenie vozidla dennými prevádzkovými svietidlami nemusí byť zapísané v osvedčení o evidencii časti I, ani v časti II.

Legálny tuning - dôverujte len renomovaným výrobcom!

Buďte opatrní a dbajte na to, aby mali všetky tuningové diely príslušnú certifikáciu. Ak nie sú niektoré výrobky schválené, má to dobrý dôvod! Väčšina tuningových svetiel totiž nesvieti dostatočne intenzívne, alebo naopak svieti toľko, že oslňujú prevádzku v protismere. Naozaj za to chcete niesť zodpovednosť? Taktiež je potrebné si dávať pozor na informácie o teplotách chromatičnosti, ktoré sú niekedy až príliš vysoké. V prípade osvetlenia pre automobily nie je možné dosiahnuť hodnotu vyššiu ako 6 000 K, aby došlo k veľkým stratám svetla. Pokiaľ sa teda jedná o hodnoty okolo 7 000 K alebo dokonca 10 000 K, je také osvetlenie buď nelegálne alebo chybne zmerané. Na formotor.sk máte záruku kvality a všetky produkty ktoré predávame spĺňajú všetky normy a predpisy a môžete ich bez obáv používať.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.