Turtle Wax PRO GRAPHENE FLEX WAX - profesionálny vosk s obsahom grafénu 680ml

Turtle Wax PRO GRAPHENE FLEX WAX - profesionálny vosk s obsahom grafénu 680ml Zväčšiť

Nové

Parametre produktu

VýrobcaTurtle Wax
Balenie680ml

10390

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

24,90 €

s DPH
20,75 € bez dph

Dostupnosť: na sklade

Objednajte si tento tovar dnes do 14:00 a v pondelok bude u vás!

možnosti platby
Nakúpte ešte za 100,00 € a získajte dopravu zdarma!

 

Garancia vrátenia peňazí alebo výmeny tovaru do 30 dní.

 

Sme tu pre Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


FLEX WAX vytvára nepriepustnú ochrannú vrstvu. Chráni pred škrabancami, vírmi, škvrnami a oxidáciou na akomkoľvek neporéznom, vonkajšom povrchu. Skutočný grafén prešiel procesom, pri ktorom sa vytvára stabilná tekutá disperzia atómov grafénu, ktoré sú číre a neoddeľujú sa. Kombináciou vlastností, ktorými sú neuveriteľný lesk, chemická odolnosť, vysoká klzkosť, vodoodpudivosť spolu so zvýšenou UV ochranou, sa vytvorí vrstva, ktorá zabráni priľnutiu vody a nečistôt na vaše vozidlo.

Hydrofóbne zloženie podporuje extrémnu tvorbu korálkovania, odpudzovanie vody a chemickú odolnosť pre dokonalú ochranu a rýchlejšie schnutie. Formulka jednoduchého nanášania  ,,nasprejuj a zotri,, zaručí rýchlu a jednoduchú aplikáciu kdekoľvek potrebujete. Možné použiť na mokré aj suché povrchy auta.

Tento flexibilný vosk v spreji má silný účinok a poskytuje silný povlak z grafénového vosku s dlhotrvajúcou ochranou po stlačení spúšte. Bez ohľadu na to, ako tento produkt začleníte do svojej rutiny starostlivosti o auto, Hybrid Solutions Pro Flex Wax zredukuje vašu ďalšiu detailnú prácu na minimum, čím vám uľahčí dosiahnutie a udržanie lesku showroomu odrážajúceho mraky za pár sekúnd.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.