Filtrácia produktov

Cena
12 35
Rozhodujúci faktor
viac možností... menej možností...
Použitie na verejných komunikáciách
viac možností... menej možností...
Farebná teplota
viac možností... menej možností...
Svetelný tok
viac možností... menej možností...
Životnosť (TC)
viac možností... menej možností...
Menovitý výkon
viac možností... menej možností...
Pätica
viac možností... menej možností...
Filter
Osram Night Breaker +200%

Osram Night Breaker +200%

Zobrazujem 1 - 6 z 6 položiek

Svetlo si razí svoju cestu: ohromujúci Osram Night Breaker Laser 200 je vrcholom vývoja žiaroviek spoločnosti Osram a zaručuje nevýdaný svetelný výkon na trhu s halogénovými žiarovkami. Svetelný zdroj schválený EHK, ktorý je možné legálne použiť na ceste, poskytuje vysokú viditeľnosť a bezpečnosť aj na miestach, kde už nestačia štandardné žiarovky.

V porovnaní so štandardnými halogénovými svetlometmi poskytujú nové žiarovky Osram Night Breaker Laser 200 halogénové žiarovky v novom zlatom prevedení až o 200% viac svetla. Nové Night Breaker Laser + 200% žiarovky dosvietia až o 150 metrov ďalej a sú až o 20% jasnejšie ako štandardné halogénové žiarovky. Inovatívna technológia umožňuje dosiahnuť v niektorých bodoch svetelného cyklu na povrchu vozovky až o 200% viac osvetlenia ako štandardná halogénová žiarovka. Na konci špeciálne navrhnutého halogénového krytu sú lakované hliníkové vrchlíky, ktoré zabraňujú oslneniu oprotiidúcich vodičov.

Night Breaker Laser 200, vyvíjaný v Nemecku, ako najpokročilejší člen produktovej rodiny Osram Performance, vyžaruje až o 200% viac svetla ako štandardné halogénové žiarovky. Jeho 150 metrov dlhý lúč svetla vám pomôže perfektne vidieť a zaručí aby vás ostatní účastníci cestnej premávky vnímali už z diaľky.

Vďaka vylepšenej výrobnej technológii sa zvýšila aj farebná teplota svetelného zdroja. Žiarovky Night Breaker 200, ktoré sú vybavené až o 20% belším svetlom ako štandardné žiarovky, tiež pomáhajú včas detekovať dopravné značky a prekážky na ceste ako sú výtlky, padnutý strom na ceste či chodci.

Inovácia pokračovala aj v dizajne obalu žiarovky, pretože sklo je počas výroby tónované podľa presného vzoru, čo umožňuje optimálnejší svetelný tok a teplotu farieb ako kedykoľvek predtým. K hotovým žiarovkám sú navyše pridané exkluzívne, veľkolepé zrkadlovo chrómové sklenené banky, ktoré dodávajú svetelným zdrojom Night Breaker Laser 200 moderný vzhľad a vyžarujú prémiovú kvalitu aj po vypnutí.

Osram Night Breaker 200 sú špeciálne navrhnuté pre vozidlá s elektrickým systémom 12V a halogénovými žiarovkami. Night Breaker 200 je k dispozícii v prevedeniach H4 a H7 v plastovom duo-boxe ktorý obsahuje 2 ks žiaroviek.

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.