Neolux Autožiarovky

Neolux Autožiarovky

V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty.

NEOLUX: široké portfólio autožiaroviek

Značka NEOLUX dodáva s novou radou xenónových a LED produktov teraz všetky hlavné automobilové osvetľovacie technológie. Naše široké portfólio obsahuje najbežnejšie nakupované žiarovky pre osobné vozidlá, nákladné vozidlá a motocykle, ktoré pokrývajú viac ako 90% dopytu po štandardných typoch žiaroviek. Naše produktové portfólio, spárované s predajnou podporou, jasnými displejmi a špičkovými obalmi, umožňuje spotrebiteľom ľahko vybrať správny typ žiarovky, ktorý potrebujú.

Spoločnosť NEOLUX ponúka aj širokú škálu produktov s pridanou hodnotou, ktoré spĺňajú špecifické potreby spotrebiteľov. Od produktov s predĺženou životnosťou až po výrobky so zdokonalenými štýlmi ponúkame výkonné automobilové žiarovky takmer pre každého vodiča. NEOLUX ponúka nasledovné série produktov: Extra Light, Blue Light, Extra Lifetime, Power Light, Blue Power Light, Weather Light, Standard, Xenon, LED

NEOLUX - dobrá voľba

Automobilové žiarovky NEOLUX sú špecifikované v súlade s prísnymi nemeckými normami kvality a sú v súlade s ECE R37 resp. R99. Neustále monitorujeme všetky špecifikácie a výrobné procesy, aby sme zabezpečili, že svetlá NEOLUX sú v špičkovej lige na ceste.

Naše halogénové žiarovky zodpovedajú predpisom ECE R37 a ECE R99, ktoré ich schvaľujú na používanie v celej Európe a zvyšku krajín po celom svete, ktoré súhlasia s dodržiavaním dohody UNECE z roku 1958. Vďaka inovatívnemu dizajnu halogénové žiarovky NEOLUX prevyšujú bezpečnostné predpisy ECE pre UV žiarenie. Sú vhodné pre väčšinu typov svetlometov so sklenenými alebo plastovými šošovkami.

Xenónové výbojky NEOLUX (HID) spĺňajú aj ECE R99 a môžu byť ovládané so všetkými komerčne dostupnými predradníkmi.

Podobne ako všetky žiarovky NEOLUX sú aj naše LED žiarovky vyrábané podľa vysokých noriem NEOLUX a zabezpečujú energeticky úsporné osvetlenie interiéru s dlhou živostnosťou. Napriek tomu sú schválené na použitie v teréne len vtedy, keď sa používajú v exteriérovej aplikácii. Upozorňujeme, že používanie na verejných komunikáciách vedie k zrušeniu prevádzkovej licencie a strate poistného krytia.

Automobilové osvetlenie NEOLUX - výhody na prvý pohľad:

- Vysoká kvalita za prijateľnú cenu
- Populárne funkcie produktu
- Jasný sortiment výrobkov najčastejšie nakupovaných automobilových žiaroviek
- Trhovo orientovaná podpora predaja

Výnimka: Žiarovky NEOLUX s vysokým výkonom sú schválené len na použitie v teréne. Nelegálne použitie na verejných komunikáciách vedie k zrušeniu prevádzkovej licencie na vozidlo a k strate poistného krytia.

neolux-1.jpg

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.