Stierače

Máte dobrý výhľad na vozovku? Odpoveď na túto otázku záleží od viacerých faktorov. Tým dominantným je však čistota čelného skla a, nepriamo, kvalita vašich stieračov. Rozmerovo síce ide o neveľkú súčasť vozidla, jej dôležitosť je však nespochybniteľná. Stierače z našej ponuky sú nadmieru spoľahlivé, šetrné k vašim sklám a odolné voči poveternostným podmienkam.

Bezpečnosť jazdy je prvoradá, s tým určite súhlasíte. Jednou z vecí, ktorou je podmienená, je dostatočný výhľad na vozovku pred vozidlom, ale aj po stranách a za ním.

Tu vstupujú na scénu kvalitné stierače, na ktoré sa možno spoľahnúť. Stierače z našej ponuky.

Máme široký sortiment pokrývajúci najznámejších automobiliek – Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Mazda, Mistubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Suzuki, Toyota, Volvo a Volkswagen. Vyberie si naozaj každý.

V našej ponuke si môžete vybrať kvalitné stierače značky BOSCH podľa typu a modelu požadovaného vozidla. Postačí pár klikov.

Špecializujeme sa ako na predné, tak zadné stierače. Vodič totiž musí mať dokonalý prehľad o tom, čo sa deje okolo jeho vozidla, ale aj v diaľke.

Ponúkame tiež kvalitné tekuté stierače značiek Armor All, Carlson, Dynamax, K2, LIQUI MOLY, MOTIP, Rain-x či Turtle Wax.

Všetky naše výrobky prešli prísnymi testami a záťažovými skúškami, v rámci ktorých boli vystavené modelovým situáciám z praxe. Iba takto vám vieme garantovať maximálnu efektivitu a bezpečnosť ich používania. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá.

So stieračmi od nás budú vaše sklá a situácia na cestách čisté a jasné.

Prajeme veľa šťastných kilometrov!

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.