Philips X-treme Ultinon LED

Philips X-treme Ultinon LED

V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty.

Získajte až 250% jasnejšie svetlo pre vynikajúcu viditeľnosť

Jazda v tme je náročná, takže sa spoliehate na vaše svetlomety, aby ste sa chránili. Svetlomet X-tremeUltinon LED gen2 od spoločnosti Philips s intenzívnym jasným bielym lúčom posúva hranice svetla a zlepšuje viditeľnosť až o 250%, aby vám pomohol vidieť ďalej. Vďaka svojim jedinečným, prémiovým čipom Lumileds LUXEON Altilon SMD LED, ktoré používajú výrobcovia automobilov, zažijete pri jazde v noci bezkonkurenčný efekt podobný dennému svetlu. A pretože môžete vidieť viac, nielenže budete bezpečnejší, ale tiež si vychutnáte uvoľnenejšiu a pohodlnejšiu nočnú jazdu.

Unikátne LED čipy OEM Lumileds pre vynikajúci svetelný výkon

Philips X-tremeUltinon gen2 je jedinou dodatočnou LED diódou s náhradnými dielmi s použitím LED čipov pôvodného výrobcu (OEM): Lumileds LUXEON Altilon SMD. Vynikajúci svetelný výkon zahŕňa extrémne ostrú hranicu pre dokonalý vzor lúča. To znamená, že lúč presne osvetľuje to, čo leží pred vami, bez toho, aby oslňoval ostatných a udržiaval vás bezpečnejšie v tme. Jedným z dôvodov, prečo si Lumileds LED čipy a žiarovky Philips vyberajú najväčší výrobcovia automobilov na svete, je to, že sú vybavené najlepšími komponentmi, ktoré vám poskytnú najlepší výkon.

Teplota farby 5800 Kelvinov pre chladné biele svetlo

Svetlomety Philips X-tremeUltinon LED gen2 s farebnou teplotou až 5800 Kelvinov produkujú žiarivo biely lúč podobný dennému svetlu. Dnešné nové autá majú svetlomety s približne rovnakou teplotou farby, pretože sa ukázalo, že je to najvhodnejšie pre ľudské oko a pre videnie varovných signálov. S jasnejším zrakom môžete lepšie rozpoznať prekážky a mať dokonalú vodiacu čiaru. A keďže nemusíte natáčať, aby ste videli terén vpred, svetlejšie svetlá prispievajú k pohodlnejšej, vzrušujúcejšej jazde.

gen2-2.jpg

Výkonné jasné svetlo nasmerované presne tam, kde ho potrebujete

Najlepšie svetlomety nie sú len najjasnejšie. Vytváranie stále jasnejších LED žiaroviek pre autá je jednoduché; je to to, čo robíte s extra svetlom, na ktorom záleží. Nekontrolované jasné svetlo nie je ideálne pre jazdu a môže vytvárať nebezpečné oslnenie. LED svetlomety Philips sú vybavené technológiou SafeBeam a koncentrujú svetlo presne tam, kde ju potrebujete. Rovnomerný, presný vzor lúča je navrhnutý podľa bezpečnostných predpisov pre halogénové svetlomety. Presne riadené svetlo vám dáva väčšiu viditeľnosť, čím sa stáva bezpečným nočným vodičom.

Tepelné riadenie AirFlux a AirCool pre stabilitu v horúcom svetle

Tepelné hospodárstvo je rozhodujúcim faktorom pri výkone LED svietidiel. X-tremeUltinon LED gen2 je vybavený systémami riadenia tepla AirFlux [~ H4 a Fog] a AirCool [~ H7]. Tieto odvádzajú teplo efektívne a zabezpečujú, že svetlomety vždy dosahujú optimálny jas (stabilita lúmenu). Pretože používajú menej účinnú technológiu odvádzania tepla, mnoho konkurenčných LED vydáva slabší lúč svetla, keď sa zahrejú. X-tremeUltinon LED gen2 nemá tento problém, pretože umožňuje teplo uniknúť rýchlo. Počas vašej cesty dostanete trvalo silný lúč svetla.

Pre jednoduché uchytenie sú k dispozícii voliteľné spojovacie krúžky špecifické pre auto

Vzhľadom k tomu, že svetlomety H7 majú širokú škálu držiakov svietidiel, niekedy môžete mať problémy s montážou LED svetiel. Nie s Philips X-tremeUltinon LED gen2. Voliteľné krúžky LED konektora Philips zabezpečujú, že sa zmestia do najväčšieho výberu modelov automobilov, takže si môžete kúpiť LED žiarovky Philips s pokojom a s vedomím, že sa zmestia do vášho auta.

Adaptéry CANbus zabezpečujú bezproblémovú prevádzku elektrickej energie vášho vozidla

Niektoré modely áut predstavujú osobitné výzvy pre LED svetelné zdroje, ako sú chybné výstrahy na prístrojovej doske, blikajúce svetlá a problémy s indikátormi diaľkových svetiel. Unikátne adaptéry CANbus od spoločnosti Philips riešia tieto problémy a zabezpečujú, že nebudete mať žiadne z týchto elektrických závad a vaše LED svetlá fungujú podľa plánu. Vďaka pokročilému dizajnu a robustnému puzdru je adaptér CANbus ľahko nainštalovaný a navrhnutý tak, aby zvládol požiadavky každodennej jazdy.

Zostava LED boxu veľkosti boxu uľahčuje inštaláciu

X-tremeUltinon LED gen2 je vybavený menšou budiacou skrinkou vodiča (ktorá premieňa vysoké napätie na nízke napätie, ktoré vyžaduje LED) a môže sa zmestiť aj do tých najmenších svetlometov. LED gen2, ktorý je teraz menší ako štandardná krabička, sa ľahko inštaluje bez ohľadu na vozidlo, ktoré riadite.

Odolné svetlomety, ktoré môžu trvať tak dlho, ako vaše auto

Chcete svetlé, štýlové svetlomety, ale nechcete, aby nahradili zlyhané lampy. To je hlavná slabina konvenčných svetlometov; čím silnejšie je svetlo, tým kratšia je jeho životnosť. Pri vyššej úrovni intenzity svetla vydržia LED diódy oveľa dlhšie a svetlomety Philips X-tremeUltinon LED gen2 sú vyrobené tak, aby vydržali. Vďaka funkciám, ako sú systémy riadenia tepla AirFlux a AirCool, vydržia až 12 rokov. S väčšinou áut, ktoré boli v tom čase vymenené alebo modernizované, by vaše štýlové nové svetlomety mali vydržať životnosť vášho vozidla.

air.jpg

Trvanlivosť, ktorú dnešní vodiči požadujú

Certifikovaná technológia IP X-tremeUltinon LED gen2 je certifikovaná podľa normy IP65 proti prenikaniu prachu a proti striekajúcej vode. Precízne navrhnuté tak, aby odolali nárokom moderného motoristického života, ponúkajú odolnosť, ktorú dnešní vodiči požadujú.

Skvelá viditeľnosť a viac pohodlia pre vaše oči


• Získajte až o 250% jasnejšie svetlo pre skvelú viditeľnosť
• Unikátny čipy OEM Lumileds LED pre jedinečný svetelný výkon
• Farebná teplota 5 800 Kelvinov zaisťuje studené biele svetlo


Stabilný svetelný výkon vždy, keď ho potrebujete


• Účinné jasné svetlo nasmerované presne tam, kde ho potrebujete
• Riadenie tepla pomocou technológií AirFlux a AirCool pre stabilitu hodnoty hot lumen.

Ľahko nastaviteľná, odolná a trvanlivá svetla LED


• Voliteľné krúžky konektorov pre konkrétne autá dostupné pre jednoduché nasadenie
• Adaptéry CANbus zaisťujú bezproblémový chod elektrických rozvodov vášho automobilu
• Ovládacia skriňa svetiel LED veľkosti škatuľky zápaliek s jednoduchou inštaláciou
• Odolné svetlomety, ktoré vydržia rovnako dlho, ako vaše auto.
• Úzka tolerancia zabezpečuje kompatibilitu s existujúcimi svetlami LED
• Odolnosť, ktorú dnešné vodiči požadujú
• Automobilová svetla Philips najvyššej kvality

Automobilové osvetlenie Philips najvyššej kvality

Technologicky vyspelé, osvetlenie Philips je známe v automobilovom priemysle a je už viac ako 100 rokov. Výrobky kvality automobilovej kvality spoločnosti Philips sú navrhnuté a vyvinuté podľa prísnych procesov kontroly kvality (vrátane platných noriem ISO), čo vedie k trvalo vysokým výrobným normám. Žiarovky Philips sú všeobecne kompatibilné s modelmi automobilov významných značiek, ako sú Audi, BMW, Ford, GM, Toyota a Volkswagen. Ďalšie informácie nájdete v príručke produktu

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.