LED Autožiarovky

LED Autožiarovky

V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty.

Špičkovou kategóriou automobilových svetiel sú nové svetlomety s dodatočným osadením LED. Off-Road LED diódy nie sú schválené ECE a nie sú oficiálne používané na cestách.

Oveľa jasnejšie, oveľa belšie a oveľa silnejšie.

Off-road svetlomety konečne priniesli prelomovú zmenu, o ktorú sa už dlho žiadalo. Výrobcovia automobilov so svojimi integrovanými LED svetlami v moderných a špičkových automobiloch urobili obrovský rozdiel oproti tradičným halogénovým žiarovkám.


Oveľa jasnejšie

Neustály pokrok technológie LED integroval do súčasnosti dlho očakávaný zdroj svetla. Nové LED svetlomety v kombinácii so všetkými doterajšími skúsenosťami sú až o 200% jasnejšie ako tradičné halogénové žiarovky.
 
 


 
Je to omnoho belšie

Nová LED dióda Off-Road  skutočne využíva túto technológiu. Farebná teplota 6 000 K, ktorá bola predtým v halogénových žiarovkách nepredstaviteľná, dáva osvetlenému povrchu vozovky denné svetlo. Vysoká teplota farby robí dopravu pohodlnejšou, bezpečnejšou a menej stresujúcou. LED diódy vybrané výrobcami poskytujú rovnakú farebnú teplotu. Objekty pred nami vo svetelnom kanáli budú kontrastnejšie a menej rozmazané.


Oveľa silnejšie

Svieti tam, kde to potrebujete. Vďaka precízne navrhnutému svetelnému výkonu, ktorý je zladený s bežnými halogénovými žiarovkami, sa vytvára najpresnejšie a najsilnejšie možné osvetlenie. Vďaka presnej a dostupnej technológii sú nové Off- Roadové LED svetlomety výkonné. Zaručene vidíte rozdiel.


Off-Road svetlomety s LED svetlometmi, H4, H7, H8, H10, H11, H16. V závislosti od modelu vozidla môže byť pre správnu činnosť potrebný záťažový odpor riadiacej jednotky Canbus.

 
 
Off-Road LED diódy nie sú schválené ECE a nemôžu sa používať na cestách.

Vyskúšajte Osram LEDriving LED autožiarovky s možnosťou vrátenia peňazí do 6 mesiacov! Formotor.sk internetový obchod a distribútor svetelných zdrojov na Slovensku vám ponúka možnosť otestovať LED Autožiarovky od výrobcu OSRAM po dobu 6 mesiacov bez akéhokoľvek rizika! 

Ako konateľ Vám zaručujem, že budete maximálne spokojný s kvalitou výrobkov, svetelným výkonom, a technickými charakteristikami. Dôkazom je špeciálna ponúknutá záruka: Ak si z nejakého dôvodu budete myslieť, že sada LEDriving HL nenapĺňa Vaše očakávania, môžete nám ho vrátiť do šietich mesiacov od obdržania produktu. (Formotor.sk webový distribútor vám vráti plnú kúpnu cenu bez akýchkoľvek otázok na Vás.)

Preto veríme, že budete s našími produktami spokojný a sme si istí, že o mnoho rokov neskôr budete môcť priznať, že ste spravili správne rozhodnutie. Naša firma vám ponúka dobrovoľne, právne nezávislé vrátenie peňazí - a takisto povinné 14-dňové právo na odsúpenie od zmluvy.

Spoločnosť Formotor s.r.o.

osram-dam-6312647_LEDriving_HL_-_LED_low

Prijať

Naša webstránka používa technológiu cookies. Pokračovaním v jej prezeraní súhlasíte s používaním tejto technológie. Viac info o cookies.